Ronnie Zengerink
Mijn naam is Ronnie Zengerink, gediplomeerd NGS Sportmasseur en heb sinds 2016 een praktijk genaamd Zengerink Fit en Herstel.

Sinds mijn jeugd heb ik diverse sporten beoefend zoals: voetbal, Boksen, Fitness en krachttraining. Omdat ik sporters zag die verkeerd met hun lichaam bezig waren en daardoor blessures opliepen, besloot ik mij te gaan verdiepen in het menselijk lichaam.

Ben daarom diverse opleidingen gaan volgen, om sporters beter te kunnen helpen en begeleiden in hun sport activiteiten. Fanatiek, resultaatgericht en professioneel, omschrijven hoe ik met mijn bedrijf en de sport om ga. Verder is plezier een belangrijk onderdeel tijdens mijn trainingen – voor zowel de deelnemers en voor mijzelf.

Ben al jaren zeer actief bezig op het gebied van sport, begeleiding, trainingen, blessures en ontspanning. Daarnaast heb ik daarin diverse opleidingen gedaan zoals; Gewrichtentherapie (Sijmoves), Dorntherapie, Indiase Hoofdmassage, Beweegtherapie, Medical Tape en Conditie en hersteltraining / Specialist Fysiek Voetbal gevolgd bij IIT-International Institute for Training.

Uiteraard ben ik constant bezig om mijn kennis te vergroten en bij te houden middels bijscholing(en) en nieuwe opleidingen. Zo heb ik in 2021 level 1 en 2 van de opleiding sportmanipulatie / chirotherapie behaald. In 2022 ga ik bezig de opleiding toegepaste stressologie, hiermee kan ik mensen nog beter ondersteunen bij het omgaan met stress en het voorkomen / herstellen van een burn-out.

Ook wordt ik als conditie en coördinatie trainer ingehuurd door BWO, hier train ik de eerste selectie en de jeugd.