Bij een behandeling lijfkracht en herstel kan ik u helpen met het verminderen van pijnklachten. Dit kunnen klachten zijn ontstaan door fysieke, emotionele en hormonale disfuncties. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld een hernia, nekklachten, rugpijn, whiplash, migraine, burn-out, scoliose of een depressie. Met slechts een aantal behandelingen kunnen de klachten al verminderen, dit geld voor zowel acute als chronische pijnklachten.

Lijfkracht en herstel is een vorm van energetische geneeskunst. Het is een krachtige en effectieve methode om de lichaamseigen gezondheid te herwinnen, zonder hierbij medicatie te gebruiken. Hoe werkt het? Ik werk met de in het lichaam aanwezige lichaamsenergie. Door deze te activeren zal er een zeer krachtig helend vermogen vrijkomen, dat inzetbaar is voor vrijwel ieder gezondheidsprobleem.

Lijfkracht en herstel gaat uit van een totaalbenadering van het lichaam. Tijdens de eerste behandeling zal gestart worden met de behandeling van de schedel, de nek, de schouderbladen, de wervelkolom, het bekken en het heiligbeen. Hier ontstaan namelijk veel klachten door scheefstand of blokkade in het gebied. Op deze manier kan vaak jarenlange pijn verholpen worden. Na deze eerste behandeling wordt het activeren van lichaamseigen energie en andere kwalen, disfuncties en probleemgebieden onder handen genomen. Doordat de behandeling gericht wordt op de onderliggende oorzaak van de klacht, worden er vaak grote resultaten behaald in een enkele of een aantal behandeling(en). De behandelingen zijn volkomen pijnloos en geschikt voor iedereen die hulp nodig heeft bij emotionele of fysieke pijn.

Heb je nog vragen, of wil je graag een behandeling plannen?
Neem dan snel contact met mij op!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Behandeling lijfkracht en herstel
Average rating:  
 0 reviews